meeti

Well-Known Member
Dec 25, 2007
119
0
66
Hi,


1)my problem is that when i log in the webmail via http://domain:2095,

it shows with blank.



2)i search from the forum,

and i get the post http://forums.cpanel.net/showthread.php?t=66774,

and try to click the "Update System Software",

after running ok,it does not work still.



3)in my memory,i ssh to the server yesterday,

i find yum in "top" command.



4)my server software is
WHM 10.8.0 cPanel 10.9.0-R139
CentOS 4.4 i686 - WHM X v3.1.0

can anyone help me with this?




thanks
 

meeti

Well-Known Member
Dec 25, 2007
119
0
66
You are running a very old version of cPanel, you may wish to consider upgrading. There is no additional cost to upgrade at this time.

Hi,DavidG,


is there any document about upgrading?

because i heard the format of mail between cpanel 10 and 11 are different,

i worry if i upgrade it,there will take some problem and i do not have certain ability to solve them quickly.



thanks
 

cPanelDavidG

Technical Product Specialist
Nov 29, 2006
11,212
13
313
Houston, TX
cPanel Access Level
Root Administrator
Hi,DavidG,


is there any document about upgrading?

because i heard the format of mail between cpanel 10 and 11 are different,

i worry if i upgrade it,there will take some problem and i do not have certain ability to solve them quickly.



thanks
Well the latter cPanel 10 installations used Maildir, but those who haven't yet converted in the past 3 years or so definitely should migrate to Maildir ASAP.

You can find release notes and other documentation on our website at: http://www.cpanel.net/cpanel11

You can also find a forum thread dedicated to upgrading at: http://forums.cpanel.net/showthread.php?t=66166