The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Webmail Stopped working (:2095 and :2096)

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Brook, May 29, 2007.

  1. Brook

    Brook Well-Known Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I upgraded the kernal and perl yesterday by doing up2date -fu, however now webmail has stopped working through, http://domain.com:2095

    It asks you for a username and password but when you enter it it goes to a blank page :confused:

    If you go through cpanel :)2083) and then click on webmail > squirrelmail that works fine.

    Any ideas why it's stopped working through 2095? Do I need to rebuild apache? or install additional perl modules?

    Any help at all appreciated,

    Thanks.
     
  2. Brook

    Brook Well-Known Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I ran /scripts/upcp and it now shows the splash screen with the NeoMail and Squirrel logos, you can click on NeoMail and it works, but if you click on Squirell mail (the one we use) it shows a page full of errors:

    Seems like a permissions error... any ideas how to fix this?
     
  3. Brook

    Brook Well-Known Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ok update:

    Got it working by using WHM > Update System Software

    Seems to be ok now, will post again if it isn't.
     
Loading...

Share This Page