The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

webmail

Discussion in 'E-mail Discussions' started by rligg, Sep 23, 2003.

  1. rligg

    rligg Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Messages:
    277
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I know I have seen related posts. Webmail is just not functioning correctly through the cp. Sometimes I click on Horde I get a blank screen, sometimes I get the full screen, sometimes I get the icons but no background, etc. Anyone have a remedey to this problem? I have cpanel 8 R28.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. mickeymouse

    mickeymouse Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2003
    Messages:
    389
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Dear rligg,

    Try to execute the following scripts
    horde-rsync.sh and set_perms.sh under /usr/local/cpanel/base/horde/scripts
    If your problem still persists then execute resethorde script under /scripts.


    Regards,

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. dwayrynen

    dwayrynen Member

    Joined:
    Jun 19, 2002
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Re: RE: webmail


    We found perl library permission problems after the install - see my post/fix here:

    http://forums.cpanel.net/showthread.php?s=&postid=79959#post79959
     
Loading...

Share This Page