The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Webmail

Discussion in 'E-mail Discussions' started by AlaskanWolf, Oct 22, 2001.

  1. AlaskanWolf

    AlaskanWolf Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2001
    Messages:
    537
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fremont CA
    on another note, a few users that are using webmail are stating that when they email certain domains using webmail, the email never shows up, but shows up when they use Outlook or another client...???...
     
  2. GTO

    GTO Registered

    Joined:
    Oct 20, 2001
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I believe its a sendmail hostname error.. But i\'m not quite sure....

    Outlook sends mail via Exim as the MTA i think..

    <--- Not a Lunix Junkie
     
  3. eva2000

    eva2000 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    322
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Brisbane, Australia
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    [quote:fefb577520]on another note, a few users that are using webmail are stating that when they email certain domains using webmail, the email never shows up, but shows up when they use Outlook or another client...???... [/quote:fefb577520] i think it\'s MIME type thing?????
     
  4. AlaskanWolf

    AlaskanWolf Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2001
    Messages:
    537
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fremont CA
    how can i fix this?
     
Loading...

Share This Page