The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Website moved from one server to another

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by Haunter, Oct 31, 2015.

  1. Haunter

    Haunter Registered

    Joined:
    Oct 31, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Eastern-Europe
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Hi

    I have a shared hosting plan with a hosting company. This morning, they informed me that they have moved my website from one server to another because of a problem with the cPanel (for some reason, it would not allow me to take full backups of my website). So, they moved my site to another server, and they told me to change the DNS. I did that and I have been waiting for an entire day, but my domain currently redirects to:

    (my-domain)(dot)(extension)/cgi-sys/defaultwebpage.cgi

    and all I see is this page (screenshot below):

    - Removed -

    It is not a problem of my ISP because all the members of my website (who are from various countries) see the same error page (they told me on skype).

    My hosting company told me to wait. For how long? What is the problem?
     
    #1 Haunter, Oct 31, 2015
    Last edited by a moderator: Nov 1, 2015
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,463
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    You might check your domain for issues from a website like this one:
    intodns.com

    Domains can take time to propagate.
     
  3. keat63

    keat63 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2014
    Messages:
    765
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Propogation can take up to 48 hours.
    However, generally, i would expect to start to see some results within 20-30 minutes if i'm being honest.

    From my experinece, defaultwebpage.cgi would generally indicate that your index.html is missing and that the site is using the cpanel in built one.
     
Loading...

Share This Page