The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Website trouble...

Discussion in 'General Discussion' started by mgcmike19, Mar 22, 2004.

  1. mgcmike19

    mgcmike19 Registered

    Joined:
    Feb 11, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey all,

    I figured I'd try and post here since my web host seems to be ignoring me...I recently decided to run a web host business off of a webhost.. he has set me up and all, and I have updated the domain to point to my new name servers, however, I have also installed a SSL Certificate.

    My problem is, when I go to my main web address ( http:// ) it says there is no website at that address.. yet I can go to the same address under secure mode ( https:// ) and it works fine.

    Is there a solution to this problem?
     
  2. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yes there is, but it depends on what your Hoster said when you asked them.
     
  3. mgcmike19

    mgcmike19 Registered

    Joined:
    Feb 11, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Well, if I could ever get them to respond, we'd be fine then.... been almost a week now..kinda pethedic. But, oh well, thanks anyway.
     
Loading...

Share This Page