The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

websites not running

Discussion in 'General Discussion' started by Timgles, Jul 9, 2008.

  1. Timgles

    Timgles Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello.
    I have BIG problem !
    All websites on my server is down. All services in service status in up and i have no ideas what is problem.
    But all websites on my server is down. Nothing webaddress not responding.

    Any ideas ?
    reagards, Timgles.
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,451
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    No way for anyone here to assist with so little info to go on. You might contact your data center for assistance or put in a ticket with cPanel to take a look.
     
  3. innsites

    innsites Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Might be your problem...

    We had same problem yesterday. For us, the fix was that the named daemon file: /etc/named.conf didn't have any of the domains entries. Rebuild named.conf, restart named to get server up and running again.
     
Loading...

Share This Page