Chelp2

Active Member
Mar 28, 2003
27
0
151
Have a cpanel server and after being rebooted today by the hosting company the sites stopped showing up.

I have access to WHM and FTP access. I can also log into the control panel using the sites main ip.

But when you type the urls into the web browser you don't see the websites. You get the 500 unknown host error. The mail for the server is has also stopped working, can't send and can't recieve.

Has anyone else encounted this and if so what did you do to get it resolved.

Thanks.
 
D

DarkAlex

Guest
Originally posted by Chelp2
Have a cpanel server and after being rebooted today by the hosting company the sites stopped showing up.

I have access to WHM and FTP access. I can also log into the control panel using the sites main ip.

But when you type the urls into the web browser you don't see the websites. You get the 500 unknown host error. The mail for the server is has also stopped working, can't send and can't recieve.

Has anyone else encounted this and if so what did you do to get it resolved.

Thanks.
Hey! I just got my domain and host last friday (01-02-04), and I have the same problem. When I type in the url, I come to some search site. I, too, would like to know what is up with this.

DarkAlex
 

ecust

Registered
Jan 5, 2004
1
0
151
I'm not an expert on cpanel but my hosting guy advises me the latest version has a few problems with it. This being one of them..

Hopefully the powers that be at cpanel are already writing a patch or something??????

Rob
www.ecust.co.uk
 
D

DarkAlex

Guest
well, I got mine to work. I just had ot wait a little bit longer for the site to get around the internet. ^^;;;