The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

webstats/logs not updating since upgrading to RELEASE 158?

Discussion in 'General Discussion' started by twrs, Sep 9, 2005.

  1. twrs

    twrs Member

    Joined:
    Nov 12, 2002
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Since upgrading to CPanel RELEASE 158, the server has stopped processing the webstats and raw logs. I had to manually run /scripts/runlogsnow to update the webstats, and even so the daily raw logs are not being copied properly to the /home/username/logs directory.

    What's the problem and how to fix it? Thanks.
     
  2. joshb

    joshb Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 9, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    We are having the same problem with several different servers with release 158
     
  3. joshb

    joshb Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 9, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    We have tried taking the server back down to stable and up to current but the logs are still not being copied correctly. Anyone have a fix for this?
     
  4. InfoAnimes

    InfoAnimes Registered

    Joined:
    Apr 20, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm having the same problem
     
  5. paulm

    paulm Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2003
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    DId anyone ever figure out how to resolve this issue? It has popped up again about a year later. Last time it just resolved itself.
     
Loading...

Share This Page