Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Webstats Not Working

Discussion in 'General Discussion' started by ankushdawar, Dec 20, 2005.

  1. ankushdawar

    ankushdawar Member

    Joined:
    May 11, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    India
    Webstats are not updating on many servers for many domains.
    How to fix this ussue, its impossible to run for each domain manually.
    Can anyone help on this ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,470
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    Try running it from shell using:

    /scripts/runstatsonce

    Also, tail the log file in /usr/local/cpanel/logs/stats_log while running the above and look out for errors. There have been problems lately with stats if you're running perl v5.8.0 so if you see perl errors you should probably upgrade to v5.8.7 using the perlinstaller from layer1.

    If that's not the issue it could be simple server load, in which case you need to increase the load count in the appropriate setting in WHM > Tweak Settings.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice