The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Weird behaviour of DNS

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by sensei, Dec 24, 2001.

  1. sensei

    sensei Registered

    Joined:
    Sep 27, 2001
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Yesterday, a site of mine, after months of working fine, blew with the wind (and with hundred of daily visitors!!!). It\'s no longer accessible from web, ftp and telnet.

    To make it short:

    Deleting the site and recreating it from WHM, causes nothing! The site is still unavailable.

    The group ownerships are all mixed.

    I\'m able to add new domains and they work fine but the disappearing site is still missing. (It gives a DNS error as being non-existent).

    Any help will be very much appreciated.

    I\'m begining to hate WHM, CPanel, and everything here.

    Thank you!



    [Edited on 12/24/01 by sensei]
     
  2. sensei

    sensei Registered

    Joined:
    Sep 27, 2001
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hmm, I\'m suspecting the original problem with the disappearing site is related to the storm we (poor of us) suffered during 2 days caused by Burst\'s router.

    However, it still stands WHM with its weird behaviour, mixing all group ownerships.

    Is WHM reliable?

    I\'m launching a project too important for me and I don\'t want to be down due a misconfiguration caused by the panel

    Thank you!
     
Loading...

Share This Page