Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

weird bind problem

Discussion in 'Bind/DNS/Nameserver' started by Craig, Jan 7, 2002.

  1. Craig

    Craig Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2001
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    I have a reseller and recently i setup personal name servers for him, however, for some reason his name servers stop responding a simple restart of bind fix\'s this but as you can imagine its quite annoying for him.

    Im really not sure where to start looking to find a problem to this, its very weird indeed as his are the only name servers which do not work and as i said, bind restarting fix\'s it.

    Any insight on this would be most welcome.

    C.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. Craig

    Craig Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2001
    Messages:
    171
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    *mumbles*
    Hardware is faulty, new server being shipped.. thursday arrival.

    *hump*

    C.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice