The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Weird cannot find host issue

Discussion in 'General Discussion' started by tubedogg, Sep 11, 2003.

  1. tubedogg

    tubedogg Registered

    Joined:
    Jun 11, 2002
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm running WHM/Cpanel 7.4.2-S117 on RedHat 7.3.

    As of this morning, several domains are unreachable via a web browser or POP3. The domains can still be pinged successfully, but trying it in a web browser results in a cannot find server error.

    The only domains that seem to be affected are under one particular reseller account, HOWEVER there are at least three domains under that same account that are functioning just fine. All accounts, both the working and non-working ones, are using the same nameservers, so I'm quite sure it's not a DNS issue.

    I have tried restarting Apache, CPPOP, bind, and exim to no avail. I am absolutely baffled.

    Does anyone have any ideas?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. tubedogg

    tubedogg Registered

    Joined:
    Jun 11, 2002
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hmm...never mind I guess, it seems to be working now. :)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. newbiesite

    newbiesite Member

    Joined:
    Oct 2, 2002
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Any idea what was wrong? I am runing into same issue when updated to 7.4.2-S117

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. paralard

    paralard Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2003
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Austin Texas
    I also have the same issue.......

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page