cyon

Well-Known Member
PartnerNOC
Jan 15, 2003
314
0
241
hi guys,

since yesterday I get a weird error with bind.
Here is the output when I create an account:

Added Named Entry
Added Named File
127.0.0.1 - root [16/Jun/2004:15:05:42 +0200] "POST /scripts2/addzoneconf_local HTTP/1.0" 0 "" ""127.0.0.1 - root [16/Jun/2004:15:05:43 +0200] "POST /scripts2/addzoneconf_local HTTP/1.0" 0 "" ""127.0.0.1 - root [16/Jun/2004:15:05:44 +0200] "POST /scripts2/addzoneconf_local HTTP/1.0" 0 "" ""127.0.0.1 - root [16/Jun/2004:15:05:46 +0200] "POST /scripts2/savezone_local HTTP/1.0" 0 "" ""127.0.0.1 - root [16/Jun/2004:15:05:47 +0200] "POST /scripts2/savezone_local HTTP/1.0" 0 "" ""127.0.0.1 - root [16/Jun/2004:15:05:48 +0200] "POST /scripts2/savezone_local HTTP/1.0" 0 "" ""Bind reloading on server4 using rndc
Bind reloading on server1 using rndc


Bind reloading on server3 using rndc
127.0.0.1 - root [16/Jun/2004:15:05:50 +0200] "GET /scripts2/reloadbind_local?dnsuniqid=bqy3gpQ8L8kBgqv6Jl9IcN18zaZAwDvr&zone= HTTP/1.0" 0 "" ""
Bind reloading on server2 using rndc

127.0.0.1 - root [16/Jun/2004:15:05:51 +0200] "GET /scripts2/reloadbind_local?dnsuniqid=bqy3gpQ8L8kBgqv6Jl9IcN18zaZAwDvr&zone= HTTP/1.0" 0 "" ""
127.0.0.1 - root [16/Jun/2004:15:05:52 +0200] "GET /scripts2/reloadbind_local?dnsuniqid=bqy3gpQ8L8kBgqv6Jl9IcN18zaZAwDvr&zone= HTTP/1.0" 0 "" ""
Restarting apache
Ftp Password Files synced
Vhost Passwords synced
send to CONTACTEMAIL (3) [3]
wwwacct creation finished

Account Creation Complete!!!

has anyone an idea?