The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Weird error on DNS Cluster

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by bet0x, Apr 1, 2016.

  1. bet0x

    bet0x Member

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I used to have 2 DNS clusters:

    1 as Master
    1 as Backup
    1 Webserver.

    Then i had a dns round robin on my dns:

    ns1.domain.com
    ip: 1.1.1.1
    ip: 2.2.2.1

    ns2.domain.com
    ip: 1.1.1.2
    ip: 2.2.2.2

    A few months back i removed the round robin and just let the first ip on each example as unique.

    But for some weird reason i still answer on those round robin ips.

    When i do a nslookup i get both ips but i check twice each dns zone on the cluster, i even shutdown the backup dns but if i does nothing works, like it responding but i can't fire what is wrong.
     
  2. bet0x

    bet0x Member

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Well, MVN i figure it my self. I added the old backup them updated all DNS zones to the backup and remove it again and now answer properly and no backup needed. For some reason the Internet still need him :p
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page