The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Weird problem happening with CC Fields

Discussion in 'General Discussion' started by Un Area, Feb 24, 2007.

  1. Un Area

    Un Area Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    We are experimenting this weird issue.

    1. We have a domain that has email forwarders to other hotmail addresses.
    Ex: john@domain.com -> john@hotmail.com
    Ex: mary@domain.com -> mary@yahoo.com
    etc

    Ok, when John enters to his hotmail account and write a mail to his "forwarder address" john@domain.com, he receives the email in his hotmail account john@hotmail.com.

    When he writes a message and in the To: field adds john@domain.com, jeff@domain.com, mary@domain.com, the messages are received fine by each one of them.

    Now when he enters in the To: field john@domain.com and in the CC: field jeff@domain.com, mary@domain.com messages doesnt arrives.

    What is going on? Its only affected when the forwarders are inserted in CC: field. If they are inserted in the To: field separated by commas, the mails arrives fine.
    Cause the logs tells me that the message was delivered. I dont know if it has to do with SPF records that uses hotmail, maybe that is deleting the email.
    The weirdest thing is why is getting through the emails inserted in To: field and no the ones at CC: fields.


    Thanks
     
    #1 Un Area, Feb 24, 2007
    Last edited: Feb 24, 2007
Loading...

Share This Page