The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Weird Problem

Discussion in 'General Discussion' started by letterhead, Jul 22, 2008.

  1. letterhead

    letterhead Registered

    Joined:
    Jun 14, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    UK
    I have a domain that i added via the whm (i have done this 100 of times)

    I cannot see the domain in www. >> it goes to a cpanel set up page?

    I deleted it and started again still the same

    when i checked the site via the wmh address EG MYNAME.COM/~USERNAME i can see the site perfectly

    when i redirect the site this works perfectly

    so the site in on the server, cpanel is controlling it, but i cannot see it in the web browser even after serveral deletions and trying again i can only see the cpanel set up page.

    urrrrrrgggggggggggggg

    any ideas please<

    Thanks
     
  2. cPanelBrandonM

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,
    Can you please submit a support request with your login credentials and a detailed description of the problem? We will be more than happy to take a look at this for you.
     
  3. letterhead

    letterhead Registered

    Joined:
    Jun 14, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    UK
    I was annoyed

    when you moved my request to new user, i thought wow i have been using cpanel for years so this was an insult, then you replied to my support request, i decided you should have moved my posting to dumbass users.

    Thank you for being helpful and always quick to respond and more importantly correctly
     
  4. missp666

    missp666 Registered

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have a similiar problem, it's just that it's the other way.

    I have around 10 sites on my server using cpanel/whm, all work proberly when typing http://sitename.tld, just the newest one only works when typing in www.sitename.tld - that means, if I dont type the www the cpanel setup page shows up.

    Somebody told me that the www is actually a subdomain so I have to make changes in the cpanel regarding that. but can't find anything that would help.

    Any idea? Treat me like a newbie. :)
     
  5. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    In a cPanel/WHM environment, www.sitename.tld and sitename.tld are typically treated to be the same thing. Rather than speculate as to the cause of the issue, I recommend having our technical analysts take a look at this for you.
     
Loading...

Share This Page