Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Weird stuff after restore

Discussion in 'Data Protection' started by fate12, Nov 6, 2014.

  1. fate12

    fate12 Active Member

    Joined:
    Oct 29, 2013
    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    After a server died we had to restore all backups of the server to new hardware.

    We noticed the following things;
    - public_html directories did no longer had 'nobody' as group but the username.
    - subdomains had permission 700 so they no longer worked.
    - ip's are gone from the sitelist overview in C-panel, it says 'MISSING'

    And I think not all addon domains are listed in 'list subdomains'.
    I know for sure three are missing, but these domains are not in our DNS, possibly that has something to do with it?

    Are these things normal after a restore?

    Thanks!
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,427
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    What method did you use to restore the backups? Were these cPanel-generated backup archives?

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page