The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

werid problem

Discussion in 'General Discussion' started by jayh38, Oct 19, 2006.

  1. jayh38

    jayh38 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Check your dns record. The domain seems to have no A record at the very least.
     
  2. roby2k

    roby2k Member

    Joined:
    Feb 2, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    right a customer of ours antonpowers.com
    works for some in our office but not all

    but were all on the same i.p/router
    just had an issue with the site as well.
    can any one suggest anything?
     
  3. jayh38

    jayh38 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
  4. roby2k

    roby2k Member

    Joined:
    Feb 2, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i've check the dns its pointing to our server so it should have an A name
    can you tell me how you checked that so i can look in to it?
     
  5. jayh38

    jayh38 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Messages:
    1,215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Yes, now it does. At the time I looked, it had no A record. The site seems to work fine now I see.
     
  6. roby2k

    roby2k Member

    Joined:
    Feb 2, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    just checked the report it appears fine
     
Loading...

Share This Page