The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

What is causing this!? DarkOrb has been NO HELP!

Discussion in 'General Discussion' started by xWho, May 18, 2003.

  1. xWho

    xWho Well-Known Member

    Joined:
    Apr 23, 2003
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    When I log into any :2082 control panel on my server, I get something along these lines on a blank white screen:

    The last part, "The Document has moved here" is clickable and takes me to the control panel.

    This happens with EVERY skin on EVERY account on the server.

    Once inside the control panel, I get a similar problem when trying to view AWStats:

    PLEASE PLEASE PLEASE help me with this. I can't figure out what is causing it and my clients are starting to get annoyed.

    Aaron Paulley
    xWho, Inc.
     
  2. rbmatt

    rbmatt Well-Known Member

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Restart cpanel... this has been covered several times in the forums.
     
  3. xWho

    xWho Well-Known Member

    Joined:
    Apr 23, 2003
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have dozens of times. I have updated, restarted, refreshed, rebooted, recompiled and nothing has worked.
     
  4. dgbaker

    dgbaker Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Sep 20, 2002
    Messages:
    2,578
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Toronto, Ontario Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Have you tried changing theme?
     
  5. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Have you tried stracing the cpaneld process?
    Did you check the permissions on /usr/local/cpanel/cpanel
    Did you check the permissions on all your themes?
     
  6. xWho

    xWho Well-Known Member

    Joined:
    Apr 23, 2003
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yep - Like I said in my first post, it happens with every skin on every account on this server. :-(

    I know it has to be something simple...

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  7. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Posting your ticket # in the box would help :)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  8. essentials

    essentials Member

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  9. cka

    cka Member

    Joined:
    May 19, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I've got the same problem (partly why I've registered; I also wanna learn about it running on fbsd). Hopefully a search will yield some answers.
     
  10. essentials

    essentials Member

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Running this via SSH fixed it:

    /etc/rc.d/init.d/cpanel3 stop ; /etc/rc.d/init.d/cpanel3 start

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  11. cka

    cka Member

    Joined:
    May 19, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Superb, that did the trick. Thanks!

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    #11 cka, May 20, 2003
    Last edited: Feb 1, 2004
  12. mr.wonderful

    mr.wonderful BANNED

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    We had this happen this morning as well. Users complaining that they had blank screens, after last nights upcp to the latest Edge. Restarted cpanel service numerous times without success. Finally we tried another upcp and restarted cpanel and that fixed it, for now.
     
Loading...

Share This Page