The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

when : easyapache with php 4.3.10 ?!

Discussion in 'EasyApache' started by bman, Dec 20, 2004.

  1. bman

    bman Well-Known Member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    when will easyapache have php 4.3.10
    beacuse it only builds with 4.3.9
    thanks
     
  2. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    What option are you choosing? It's in easyapache already.
     
  3. iCARus

    iCARus Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    PHP 4.3.10 is allready in easyapache. But you must enter 6 option and deselect 4.3.9 and select 4.3.10.

    Regards.
     
  4. bman

    bman Well-Known Member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    oh i normaly select option 5
    if i go in option 6 and only change php will that be like option 5 ?
    thanks
     
  5. iCARus

    iCARus Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I've never used 5... but in option 6 go thru all modules and select all what you need and everything will be ok. Works great.
     
  6. bman

    bman Well-Known Member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i should only select only one of these right ?
    suEXEC Module
    PHP suEXEC Support

    when i only select PHP suEXEC Support and build i cant see php in shell
    when i type php -v
    nothing shows up
     
  7. bman

    bman Well-Known Member

    Joined:
    Dec 28, 2003
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    found the problem
    i had to re install mmcache
     
Loading...

Share This Page