The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

When I download attachments in Horde they are 0k ????

Discussion in 'General Discussion' started by BianchiDude, Sep 16, 2005.

  1. BianchiDude

    BianchiDude Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 2, 2005
    Messages:
    619
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    When I download attachments in Horde they are 0k ???? :confused:

    Has anyone else had this problem?
     
  2. webignition

    webignition Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    1,880
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    I don't quite understand the problem - you're saying that attachments downloaded through Horde are OK?

    That doesn't sound like too much of a problem. Could you clarify?
     
  3. BianchiDude

    BianchiDude Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 2, 2005
    Messages:
    619
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    No, that is the number zero, they are zero kilobytes in size
     
  4. webignition

    webignition Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    1,880
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Just tested this and attachments downloaded through Horde are working fine for me.

    Could you explain what you are doing to download attachments, and what OS/browser are you using?
     
  5. Stream

    Stream Well-Known Member

    Joined:
    Feb 7, 2004
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have the very same problem. Been this way for many months now.

    Seems to work fine on some accounts, but most accounts don't work. All attachments are empty when trying to view or download them.

    I've posted about this before but got no response to that one...
     
Loading...

Share This Page