The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHM account suspend not working

Discussion in 'General Discussion' started by tupolev, May 17, 2005.

  1. tupolev

    tupolev Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi people!

    We've got a problem here with WHM and suspended accounts:

    WHM suspends an account automatically due to a bandwith exceed. This is ok, but when trying to re-activate the account, the proccess doesn't work properly, getting a 403 forbidden error when opening the site.

    To get a temporary solution, we tried to de-activate the auto-suspend accounts option, but it didn't work neither.

    We still getting the 403 error.

    Is it a bug or are we doing something wrong?


    Thanks and regards!

    Tupolev - Hosting LMI
     
  2. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Minneapolis, MN
    SSH to your server and run this command to refresh your CPanel:
    /scripts/upcp --force

    see if that solve this problem.
     
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    As Andy says, make sure you're running a recent release. To specifically fix the 403 error, you might try:

    /scripts/enablefileprotect

    If that doesn't help, you'll need to check the apache error log.
     
Loading...

Share This Page