The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHM Account Transfers - Timing Out on Packaging

Discussion in 'General Discussion' started by lewismediaderek, Feb 21, 2007.

  1. lewismediaderek

    lewismediaderek Registered

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    We're currently trying to migrate our WHM accounts from an old server to a new one.
    When trying to use the Transfer tool, we consistently get the following output:

    Code:
    Packaging the account... 
    pkgacct started.
    pkgacct version 4.1 - running with uid 0
    using time::hires for speedups
    We will be splitting the archive!!
    Timeout ...
    [a fatal error or timeout occurred while processing this directive]Retrying....Packaging the account...
    pkgacct started.
    pkgacct version 4.1 - running with uid 0
    using time::hires for speedups
    We will be splitting the archive!!
    Timeout ...
    [a fatal error or timeout occurred while processing this directive]Retrying....Packaging the account...
    pkgacct started.
    pkgacct version 4.1 - running with uid 0
    using time::hires for speedups
    We will be splitting the archive!!
    Timeout ...
    [a fatal error or timeout occurred while processing this directive]
    The new server is running WHM 10.8.0/cPanel 10.9.0-R118
    The old server is running WHM 10.8.0/cPanel 10.8.2-S120

    When we SSH into the old server, we can see that the directory has been created for the splitting process, but the cpmove files haven't been created.

    Can anyone think of something obvious that we're missing?
    Thanks. :)
     
  2. peetboy

    peetboy Registered

    Joined:
    Feb 21, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yah i was going to say, you have to look on the server that you are pulling the account FROM and try and find any temporary cpmove files that have been started.. that happened to me and i deleted it and moved on and it was okay.. but if that isn't the problem I have no idea what it could be :(
     
  3. Joseph

    Joseph Member

    Joined:
    Apr 28, 2003
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Ontario, Canada
    I work with the OP - we double checked for previous versions of the files, and that didn't seem to be an issue.

    When running /pkgacct directly, things work - but it seems when we try to do it from a remote server it doesn't work.

    When doing the transfer, it seems to be trying to split the transfer files into multiple chunks - could this be related to the issue at all?

    ~ Joseph
     
Loading...

Share This Page