The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHM appearance issues

Discussion in 'General Discussion' started by eduardomaio, Oct 23, 2010.

  1. eduardomaio

    eduardomaio Registered

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,
    I'm having some issues after my 11.28 upgrade. Service Status shows only this code, resulting in a blank page

    Code:
    <table
     align="center"
     id="brick1"
     width="100%"
     class="datatable"
     border="0"
     cellpadding="5"
     cellspacing="0">
        <tr><th align="left"></th></tr>
        <tr>
            <td align="left" class="cell">
                <center>
                <table>
                
                </table>
                </center>
            </td>
        </tr>
    </table>
    <br />
    <!-- Web Host Manager 11.28.5 [] (c) cPanel, Inc. 1997-2010
                http://cpanel.net/  Unauthorized copying is prohibited -->
    
    When I click on "Basic cPanel & WHM Setup" I can only see this information

    whm_basicsetup.jpg

    And on List Accounts the information is presented to me this way

    whm_listaccounts.jpg

    I have made the update to 11.28.5, even made the update with the --force flag and these issues just won't go away.

    Not sure if there is any bug related to this but I would really appreciate some fix to this.
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,482
    Likes Received:
    203
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    You might want to contact your host, or cPanel directly about this so they can come by for a closer look. It does appear to be a style issue to me, running the update again with force should have surely fixed any style issues left from a previous update.

    You are using the default x theme for WHM, correct?
     
  3. eduardomaio

    eduardomaio Registered

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes I am using the x theme on WHM. Also noticed that the tabs on Tweak Settings, Exim Configuration Editor and other places are not working.

    I will open a ticket with my provider for this issue.
     
Loading...

Share This Page