The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHM can only be access through 1 Portal (Main Domain)

Discussion in 'Security' started by fsaadatp, Jul 17, 2014.

  1. fsaadatp

    fsaadatp Active Member

    Joined:
    Mar 24, 2014
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    How can you make WHM connect only through one domain, the :2086/2087 port. i mean i don't want my clients website to have access to :2086/2087 from there domain.

    Only This connection is granted:
    Code:
    http://www.main.com:2086/2087
    This connection is Blocked:
    Code:
    http://www.clientssites.com:2086/2087
     
  2. SS-Maddy

    SS-Maddy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You can make this possible by using appropriate options available in WHM -> Tweak Settings -> Redirection/ Security tab.
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,811
    Likes Received:
    671
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    You can not disable cPanel/WHM access from domain names pointing to your server's IP address without completing shutting down the service. The request is to the port on the IP address those domain names point to.

    Thank you.
     
  4. fsaadatp

    fsaadatp Active Member

    Joined:
    Mar 24, 2014
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator

    Okay, is there a way to change the port:2087, :2086, /whm to something else?
     
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,811
    Likes Received:
    671
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    There are no native features that will allow you to change the default ports that cPanel/WHM utilize. You can submit a feature request for this via:

    Submit A Feature Request

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page