The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHM ClamAV broke MailScanner?

Discussion in 'cPanel Developers' started by jezlurkin, Jan 31, 2005.

  1. jezlurkin

    jezlurkin Registered

    Joined:
    Oct 23, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Greetings,

    I was using Exim + MailScanner + ClamAV (with ClamAv + MailScanner installed seperately).

    I then switched on ClamAV from the WHM panel.

    It then looked like mail was not being checked by MailScanner, nothing in the headers.

    I did some virus testing and it looks like ClamAV is catching the viruses (except for the .zip format), but I need the notification that was sent with the MailScanner to the receipient of the virus.

    I uninstalled ClamAV from WHM, cleaned up my clam.conf and clamd.conf, checked my MailScanenr.conf, etc.

    Then reinstalled from WHM.

    I then upgraded MailScanner manually to 4.38.9-1. The install went well and MailScanner is running. (I can stop, start, and see it running in memory). Checked my MailScanner.conf and all looked good.

    But still it looks like it is not processing the mail.

    Nothing in the header section.

    Can anyone help or point me in the right direction?

    Thanks in advance.
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
Loading...

Share This Page