Marinko

Registered
Jan 4, 2010
4
0
51
Hello,
first of all I wish you all good things in new 2010 year! Secondly I apologise if this is a wrong sub/forum or if my issue is all ready discussed somewhere else on this forum.

I have a dedicated server and licenced WHM/Cpanel on it:
cPanel 11.25.0-R42399 - WHM 11.25.0 - X 3.9
CENTOS 5.2 i686 standard on myserver:)
Dont know do you need any more info :/

The problem is that all of the statistics have stopped working January 01 2010 (what an odd date to stop working :) ).
I mean, Awstats, bandwidthcounting..everything in Cpanel and in WHM.
This is a big problem for me because i cant monitor bandwidth on my websites.

Does any one have any idea what might be a problem. I am not a pro linux user. I mean I know how to run some basic commands via shell and thats it. For something more I have to serach via net and bother other people.

Big thanks!!
 

Mini

Well-Known Member
Mar 4, 2005
98
0
156
Hi,

I appear to have a similiar problem.

My stats did run for a particular domain in last few days... but I'm wondering on how to make it run manually for a particular account (ie. when I want to check up on a particular domain).

I've tried some scripts in the /scripts directory (runstatsonce, runlogsnow, runweblogs) with no avail.

I've also tried in "Statistics Software Configuration" in WHM "Process Specific User's Statistics", again with no avail.

I'm using awstats.

Thanks
 

Marinko

Registered
Jan 4, 2010
4
0
51
@InstaCarma_Tech
I did now, but it didn`t help :(

I just cant get this working.
Does Cpanel gives any kind of support? I mean we pay for it every month...


Regards,
Marinko
 

Marinko

Registered
Jan 4, 2010
4
0
51
More detailed information.
My Analog and Webalizer are disabled since I have my server with WMH/cpanel. I like using only awstats.

Bandwidth counting and Awstats have been working till some early hours in January 01 2010.
Here are some screenshots.

Awstats (in cpanel)
Imagesforme - Upload i hosting slika i fotografija
As you can see the stats has stoped working January 01

Bandwidth (in cpanel)
Imagesforme - Upload i hosting slika i fotografija
It shows nothing...

Bandwidth in whm ( Main >> Account Information >> View Bandwidth Usage)
Imagesforme - Upload i hosting slika i fotografija
It has mesured bandwith only for couple of hours in January 01, while stats were still working

Updating statistics manually from WHM does not work:
Imagesforme - Upload i hosting slika i fotografija

This is a global problem on entire server (for every hosting account) and i have no idea how to resolve it.
I have been searching here, and found some similar problems but nothing like mine.
My guess would be that somewhere in January 01 there was an automatic cpanel/whm update and for the first time that update has manage to mess "something" on the server.

Regards,
Marinko
 

cPanelDon

cPanel Quality Assurance Analyst
Staff member
Nov 5, 2008
2,544
13
268
Houston, Texas, U.S.A.
cPanel Access Level
DataCenter Provider
Twitter
@InstaCarma_Tech
I did now, but it didn`t help :(

I just cant get this working.
Does Cpanel gives any kind of support? I mean we pay for it every month...

Regards,
Marinko
You're welcome to submit a support request for us to take a look at the issue; we can assist with investigating and troubleshooting the specific difficulty being experienced. When available, please PM me your new ticket ID number. :)
 

Marinko

Registered
Jan 4, 2010
4
0
51
Hello mr. CpanelDon
Ticket id is: 554322 .


Thank you and sorry for bothering :/

BR,
Marinko