The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHM Does not show usable IP's

Discussion in 'General Discussion' started by deadanon, May 3, 2013.

  1. deadanon

    deadanon Member

    Joined:
    May 3, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    So I'm having a strange issue. In WHM I have added 192.175.55.8-39

    They added fine, I then went to change an accounts IP Address and found I only have the MAIN shared IP (which is .2)

    So I went back and tried to add the 8-39 again and got this error:

    addips.png

    Well Thats strange...I decided to go back over and check reserved IP list:

    reserved.png

    None of the IPs are shown as reserved...how many IP's to I have available to me?

    noips.png

    0 IPs available...What the heck is going on? I set it up the same way on all 4 of my servers, splitting my 0/24 between them all. The other servers picked up all the ips. This server refuses to show me the usable ips.
     
  2. deadanon

    deadanon Member

    Joined:
    May 3, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    No one at all?
     
  3. deadanon

    deadanon Member

    Joined:
    May 3, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Solved my own issue.

    then re-added the ips via

     
Loading...

Share This Page