The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

/whm dont work but :2086 does

Discussion in 'General Discussion' started by hardik18882, Jun 11, 2011.

  1. hardik18882

    hardik18882 Registered

    Joined:
    Jun 11, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  2. wayne_mu

    wayne_mu Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,
    Please check whether these files are actually present on the server in the location /usr/local/cpanel/cgi-sys/
    If the files are not present then I guess it will not work ..
     
  3. Kristian0911

    Kristian0911 Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1

    Check whether hostname resolves to server IP address and also the domain names are resolving to correct IP addresses. The entries in the httpd file seems to be correct.

    Once hostname points to correct IP address, it should work...................
     
  4. astopy

    astopy Well-Known Member

    Joined:
    Apr 3, 2003
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    When you say it doesn't work, what exactly do you mean? What actually happens when you visit the /whm URL?
     
  5. hardik18882

    hardik18882 Registered

    Joined:
    Jun 11, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Apart from this problem I had several other problems like,

    - Secure Link in WHM / Cpanel was not working i.e. https://IP:2087 OR https://IP:2083
    - Cpanel was not showing Icons
    - License Activation notification message in WHM Top Nav bar though I activated License.

    Finally I decided to Force UPgrade and It solved ALL Problems.. May be First time it was Not setup properly.

    Thanks to all for taking time to reply to my problem.

    Cheers!

    Hardik.
     
  6. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,623
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    We had a previous case about unlicensed machines not properly installing cPanel if the machine wasn't licensed before doing the installation. The issues you are describing sound like it might have been due to that case, which should now be resolved in 11.30.0.30+
     
Loading...

Share This Page