The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHM is a Mess: No Accounts Listed

Discussion in 'General Discussion' started by tubbyscubby, Apr 8, 2012.

  1. tubbyscubby

    tubbyscubby Registered

    Joined:
    Apr 8, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Background:

    I was switching vps hosts. Both servers were setup with server1.mysite.com. As a result, when I attempted to login to WHM with the root user on the new account, I'd be redirected to the old account.

    The new host did something :confused: and was able to transfer my data for me.

    The new host didn't configure cPanel properly and I canceled my account.

    I canceled after updating my DNS to point back to the old server.

    The new host deleted my accounts.

    Afterward, I had trouble logging into the old WHM. I kept getting server not found errors and when I was able login to the old hosting account, there were no accounts listed.

    Please note I've done the following:
    TRIED TWO COMPUTERS/INTERNET CONNECTIONS
    I've tried on a laptop with a Time Warner Cable ethernet connection. I've tried on a desktop with a Sprint aircard connection. With the desktop, I never accessed the other host so there can't be any caching on it.

    FLUSHED DNS & BROWSER CACHE


    I am now experiencing the following issues...
    CACHING
    Main >> Networking Setup >> Nameserver IPs
    The new hosts name servers are showing in the listing even though these IPs are not in the old hosts IP list.

    I found the resolution to this issue here:
    http://forums.cpanel.net/f5/whm-assigning-wrong-ips-223852.html

    Could WHM be caching other areas? ie, list accounts?


    CANT ACCESS WHM DIRECTLY
    • https://myip:2087 redirects to server1.mysite.com:2087
    • when it does redirect, i get "server not found" errors in Chrome, Firefox v4, v9, v10 and Safari.
    • if i access server1.mysite.com:2087 directly, i get server not found error
    • https://myip:2086 redirects to https://myip:2087
    • ^if I go through 2086 to get to 2087, WHM loads and I can login.
    My host says they're not experiencing this.


    CAN'T FTP/SFTP/SCP
    I've tried filezilla, cyberduck, fireftp. My host can connect, I'm unable to.


    NO ACCOUNTS LISTED
    WHM > LIST ACCOUNTS


    CAN'T RECREATE ACCOUNTS
    Account Creation Status: failed
    Sorry, the home directory for this user ( /home/user1 ) already exists. Please move or delete it and try again or use the force option if available.

    Account Creation Status: failed
    Sorry, the home directory for this user ( /home/user2 ) already exists. Please move or delete it and try again or use the force option if available.


    NO BACKUPS LISTED
    Main >> Backup >> Restore Backups
    Sorry, there are no backups located at /backup/cpbackup.

    I spoke to my host and they said that there is a backup from last week:
    Code:
    [root@hook 17438]# ll -lt
    total 1224
    drwxrwxrwt 9 root root 610304 Apr 1 01:46 tmp
    drwxr-x--- 18 root root 4096 Apr 1 01:44 root
    drwxr-xr-x 68 root root 12288 Apr 1 01:39 etc
    -rw-r--r-- 1 root root 275557 Apr 1 00:07 error_log
    drwx--x--x 22 root root 4096 Mar 31 23:52 home
    drwxr-xr-x 24 root root 4096 Mar 30 04:15 var
    drwxr-xr-x 12 root root 4096 Mar 27 23:52 lib
    drwxr-xr-x 2 root root 4096 Mar 21 23:52 bin
    drwxr-xr-x 2 root root 4096 Mar 21 23:52 sbin
    drwxr-xr-x 3 root root 4096 Feb 23 13:15 dev
    -rw-r--r-- 1 root root 0 Jan 23 01:06 echo
    drwxr-xr-x 2 root root 4096 Aug 15 2011 backupofimages
    drwxr-xr-x 12 root root 4096 Jul 17 2011 opt
    drwxr-xr-x 2 root root 4096 Jul 5 2011 smt
    -rw-r--r-- 1 root root 187558 Jul 2 2011 smt.zip
    drwxr-xr-x 4 root root 24576 Jun 18 2011 scripts.20110619.015208.1350
    -rw-r--r-- 1 root root 7479 May 17 2011 BH-LSC.txt
    -rw-r--r-- 1 root root 2160 May 17 2011 BH-LSC.zip
    -rw-r--r-- 1 root root 1277 May 15 2011 dir.php
    drwxr-xr-x 15 root root 4096 May 11 2011 usr
    drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 11 2011 boot
    drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 11 2011 media
    drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 11 2011 mnt
    drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 11 2011 selinux
    drwxr-xr-x 2 root root 4096 May 11 2011 srv
    drwxr-xr-x 4 root root 24576 Apr 28 2011 scripts
    drwx--x--x 3 root root 4096 Feb 4 2011 backup
    dr-xr-xr-x 2 root root 4096 Oct 1 2009 proc
    drwxr-xr-x 2 root root 4096 Mar 9 2009 sys
    -rw-r--r-- 1 root root 7479 Apr 20 2008 BH-LSC.pl

    CURRENT DISK USAGE
    Main >> System Health >> Show Current Disk Usage
    USED: 44G


    ON MY COMMAND LINE
    nslookup mysite.com
    ;; Got SERVFAIL reply from 209.18.47.61, trying next server
    ;; connection timed out; no servers could be reached


    Thoughts? Suggestions?

    Any help would be appreciated. Thanks
     
    #1 tubbyscubby, Apr 8, 2012
    Last edited: Apr 8, 2012
Loading...

Share This Page