Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

WHM Load averages don't update in IE 7

Discussion in 'General Discussion' started by robb3369, Apr 6, 2008.

  1. robb3369

    robb3369 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Has anyone else noticed that the "Load Averages" in the top right hand corner of WHM don't update automatically when using Internet Explorer, but update when using Firefox?

    I've confirmed this today by tailing the /usr/local/cpanel/logs/access_log file looking specifically for the GET /xml-api/loadavg entries...

    It appears that the actual refresh interval is based on the current load:
    if loadavg < 0.5, refresh every 20 seconds
    elseif loadavg < 1.0, refresh every 40 seconds
    else refresh every 60 seconds

    In firefox this works great, but in IE (I'm current using 7), no dice. I'm guessing its somthing YUI Library for ajax processing...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. ckh

    ckh Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2003
    Messages:
    358
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Phoenix, AZ
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Works for me in both IE7 and FireFox. Might be some security setting you have in IE7 causing the problem or perhaps an anti-spam and/or firewall solution you have installed.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice