The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHM news won't display

Discussion in 'General Discussion' started by JasonUK, May 9, 2006.

  1. JasonUK

    JasonUK Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, I am having a bit of trouble displaying my WHM news. It doesn't show up at all under any reseller account and as root I just get the left half of the Apache box where it says the version.

    Module Latest Version Installed Version Status
    Apache Core 1.3.34 OK

    Basically like that so it does't display the installed version. I don't get any of the other servers listed besides Apache. I had a look around the forum and Google. I have rebooted, tried /scripts/upcp, flushes the WHM cache and now have run out of things to try. So if any of you have any help, it would be much appreciate.
     
  2. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Minneapolis, MN
    SSH to your server and at the prompt issue the following commands:
    rm -f /var/cpanel/objcache/whmnews
    service cpanel restart
     
  3. JasonUK

    JasonUK Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  4. JasonUK

    JasonUK Member

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ok the problem was in the httpd.conf file. I commented out the line ServerTokens Prod and all is well now.
     
  5. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Minneapolis, MN
    Very happy it is working for you now. CHEERS! :)
     
  6. edumadma

    edumadma Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    same problem

    i Try

    rm -f /var/cpanel/objcache/whmnews
    root@zion [~]# service cpanel restart
    Stopping cPanel services: [ OK ]
    Stopping pop3 services: [ OK ]
    Stopping cPanel log services: [ OK ]
    Stopping cPanel Chat services: [FAILED]
    Stopping Melange Chat services: [FAILED]
    Stopping InterChange services: [FAILED]
    Stopping cPanel ssl services: [ OK ]

    Stopping mailman services: Shutting down Mailman's master qrunner
    PID unreadable in: /usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/data/master-qrunner.pid
    [Errno 2] No such file or directory: '/usr/local/cpanel/3rdparty/mailman/data/ma ster-qrunner.pid'
    Is qrunner even running?

    Starting SMTP Tweak: [ OK ]
    Starting eximstats: [ OK ]
    Starting cPanel services: [ OK ]
    Starting cPanel Log services: [ OK ]
    Starting pop3 services: [ OK ]
    Starting cPanel Chat services:
    Starting Melange Chat services:
    Starting cPanel ssl services: [FAILED]


    But the error is same
    http://loja.doisclics.com/whmnews.png
     
Loading...

Share This Page