The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHM not displaying

Discussion in 'General Discussion' started by rooshi, Nov 18, 2005.

  1. rooshi

    rooshi Member

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    When I try to login to WHM, it shows a blank page. I tried /scripts/upcp --force but didnt help. Any idea ?

    Please help...
     
  2. gr8ex

    gr8ex Member

    Joined:
    Sep 30, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi Rooshi,



    Check the disk space, ownership of /usr/local/cpanel files if everything is
    correct then delete the file /usr/local/cpanel/cpanel and try /scripts/upcp




    Regs
     
  3. rooshi

    rooshi Member

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Still not working :-(
     
  4. nyjimbo

    nyjimbo Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    1,125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    New York
    Is the page completely blank or just the right side frame ?. Are you using any special languages or themes/skins ?.
     
  5. gr8ex

    gr8ex Member

    Joined:
    Sep 30, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey man just try a reboot ;-)
     
  6. rooshi

    rooshi Member

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    YEP, .....

    IT WORKED.....

    THe reboot did the work, I hope the modifications and the reboot together helped it.
    Thanks a lot
     
Loading...

Share This Page