The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

/whm not working but :2086 does

Discussion in 'General Discussion' started by iso99, Nov 4, 2014.

  1. iso99

    iso99 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    87
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    This seems like a trivial matter but still bugging me.
    /whm seems to be loading another WHM page from another server while :2086 does work properly.
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,736
    Likes Received:
    661
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Have you tried clearing the browser and DNS cache on your workstation to see if the issue persists? Does the domain name properly resolve to the correct IP address, and have you reviewed the "Redirection" settings in "Tweak Settings"?

    Thank you.
     
  3. iso99

    iso99 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    87
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    I have cleared both browser and DNS cache, and as well revisited my Redirection settings.
    None seems to work.

    Same error even on /cpanel and /webmail for all domains.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,736
    Likes Received:
    661
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Does the domain name properly resolve to the correct IP address? Have you tried using the IP address in the URL instead of the domain name?

    Thank you.
     
  5. iso99

    iso99 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    87
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    Yes I have verified everything using various dns websites. I checked all DNS clusters manually too.
    The problem still persists.

    Also, when I use cpanel.mydomain.com to login, the proper styling of paper_lantern is not displayed correctly. It's just all the text jumbled on the left side.

    Still need help.
     
  6. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,456
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Please feel free to open a ticket to cPanel Technical Support, rather than waiting on forum assistance.

    Thanks.
     
  7. Serra

    Serra Well-Known Member

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    213
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    For some reason, https://<domain>/whm generates a certificate error, where https://<domain>:2086 does not. Make sure it isn't your browser refusing to access the page because of a certificate error.
     
  8. iso99

    iso99 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2011
    Messages:
    87
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Update: This was an issue with Unixy Varnish 2.2, an update to 2.4 fixed this problem.

    Issue resolved.
     
  9. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,736
    Likes Received:
    661
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page