The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHM Reseller problem

Discussion in 'General Discussion' started by ukpro, Sep 7, 2004.

  1. ukpro

    ukpro Active Member

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Strange one! Not sure why this is happenin but when I change the ownership of an account from one reseller to another it doesn't work anymore. I think this has happened since the recent upgrade!

    I have noticed this because I set up a new reseller customer prior to the upgrade and created his first customer account. I then assigned this to his reseller account and it worked. I then deleted the account and recreated it and left it as root in error. He raised a ticket to say he could not see this account so I realised it was assigned to root. Changed it and it did not show in his WHM. Strange! So anyway I changed the ownership of an account for another reseller to test and instead of it only showing in the root WHM it stayed in the ukprohos WHM and showed the owner as root?

    I am really confused. If someone could help I would be greatful!
     
  2. cPanelBilly

    cPanelBilly Guest

    Does this happen in latest edge?
     
  3. ukpro

    ukpro Active Member

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    If latest edge means the new look that was implemented very recently then yes!
     
  4. SarcNBit

    SarcNBit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Latest Edge means you are running 9.9.0-EDGE_28
     
  5. ukpro

    ukpro Active Member

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yup that is what it says? Any ideas???
     
  6. ukpro

    ukpro Active Member

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yup

    Yup that is what it says? Any ideas???
     
  7. ukpro

    ukpro Active Member

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Anyone know what is causing this!
     
  8. webits

    webits Well-Known Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Same problem when doing change of ownership

    I did a change of ownership and it didn't seem change the owner.
    Default account is still under the same owner but not under the new owner.

    What could cause the problem anyone have an idea.
    I'm using The latest cpanel Current thats out.
     
  9. ukpro

    ukpro Active Member

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I changed my version of cPanel/WHM to WHM 9.4.0 cPanel 9.4.1-S65 and it works fine
     
  10. webits

    webits Well-Known Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Same Thing

    Works now!!!!!!!!!!!!!!!
    Did the same thing as you.
     
  11. ukpro

    ukpro Active Member

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Cool glad I could help
     
  12. webits

    webits Well-Known Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I opened ticket what for :((((
     
Loading...

Share This Page