Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

WHM Theme issues on cPanel 64

Discussion in 'User Experience' started by tejli, Apr 24, 2017.

Tags:
  1. tejli

    tejli Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    vienna
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Those 3-4 updates those last days was the worst updates I have seen on cPanel since 2005.

    Server load disappears on some menus when I click.
    Apps opens in new window.
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,442
    Likes Received:
    1,961
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello @tejli,

    I'm sorry to see you encountered some issues upon updating to cPanel 64.

    This behavior is explained on the following post:

    SOLVED - Configure ClamAV Scanner

    Is this regarding the "Load Average" display in the upper-right portion of the page in Web Host Manager? Could you give us an example of how you are reproducing the issue? Please attach a screenshot if possible.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,442
    Likes Received:
    1,961
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello @tejli,

    I have some more information to share regarding the Load Averages in Web Host Manager.

    In cPanel 64, the load averages may take a little longer to appear due to a change in how WHM retrieves the data. If you are browsing from option to option fast enough, then it may seem like the numbers never show up. Try waiting a couple of seconds after a page loads to see if they appear.

    There's some internal discussion on improving the method WHM uses to display the load averages, but no final decisions have been made at this time.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice