The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHM transfer problems - 500 Internal Server Error

Discussion in 'General Discussion' started by GreatPanel, Feb 5, 2004.

  1. GreatPanel

    GreatPanel Member

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    I have already moved hundred of sites from different resellers accounts to my own box.
    All have been transfered via "Copy an account from another server with account password" of WHM.
    All with success, but there is only one account that doesn't work.

    I move it exactly like all the other ones but with this one I always get the 500 Internal Server Error page!!

    I've tryed /scripts/chownpublichtmls but it doen't help for this one.

    Transfer was made from same versions of WHM.

    Do you have any idea?

    Thanks for any help.
     
  2. erwinfa

    erwinfa Well-Known Member

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I also have the same problem. Is there any solutions ?
    I'm using CPanel 9.4.1-R56
     
  3. xion

    xion Active Member

    Joined:
    Apr 6, 2003
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Did you check the permissions on the public_html folder and make sure it is 755?
     
  4. netwrkr

    netwrkr Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Same problem here. I opened Bug ID #863 - http://bugzilla.cpanel.net/show_bug.cgi?id=863

    If people vote for the bug hopefully it will be fixed soon.
     
Loading...

Share This Page