The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHM Transfer Tool Not Working Correctly

Discussion in 'Data Protection' started by LoadedHost, Aug 29, 2014.

  1. LoadedHost

    LoadedHost Registered

    Joined:
    Sep 27, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    Hi,

    We have been using a VPS for a while and then we got a Dedicated server, having tried to Transfer tool feature to move the cPanel accounts from the VPS to the DS.. It connects and starts correctly but ends with this
    =====================
    Package “xxxxx”: Failed to execute “(echo -n "==ssh_multi_exec=begin=1=";echo -n "Whostmgr::Remote::AIxOawcd";echo -n "Whostmgr::Remote::uLftTxIA==";LC_ALL=en_US.UTF-8 /bin/cat /var/cpanel/packages/xxxxx 2>/dev/null;echo -n "==ssh_multi_exec=end=1=";echo -n "Whostmgr::Remote::AIxOawcd";echo -n "Whostmgr::Remote::uLftTxIA==")” on remote host “xxx.xxx.xx.xxx” …
    =====================

    When it is importing packages, so it wont even import the packages before the accounts. There are about 140+ packages.

    I need some advice here.
    Thanks
     
  2. LoadedHost

    LoadedHost Registered

    Joined:
    Sep 27, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    Re: [WHM] Transfer Tool Not Working Correctly

    Update:- It works but does not work when accounts are being transferred at once.. Transferring individually or a max of 3-5 accounts, it works. 6-150 it times out and returns
    Package “xxxxx”: Failed to execute “(echo -n "==ssh_multi_exec=begin=1=";echo -n "Whostmgr::Remote::AIxOawcd";echo -n "Whostmgr::Remote::uLftTxIA==";LC_ALL=en_US.UTF-8 /bin/cat /var/cpanel/packages/xxxxx 2>/dev/null;echo -n "==ssh_multi_exec=end=1=";echo -n "Whostmgr::Remote::AIxOawcd";echo -n "Whostmgr::Remote::uLftTxIA==")” on remote host “xxx.xxx.xx.xxx” …
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Re: [WHM] Transfer Tool Not Working Correctly

    Hello :)

    Could you open a support ticket using the link in my signature so we can reproduce this issue? You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
  4. prakashnplink

    prakashnplink Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Wonder how this problem was solved.
     
    feldon27 likes this.
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Are you experiencing a similar issue? If so, have you verified there are no firewall rules on either the source or destination server that could be preventing a successful connection?

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page