The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WHM won't load it just shows a IE error

Discussion in 'General Discussion' started by DWHS.net, Nov 3, 2003.

  1. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Strange I did a server reboot and now I can't get the WHM to kick in. I tried:

    /etc/rc.d/init.d/cpanel restart
    /scripts/reswhostmgr

    /scripts/fixcommonproblems
    /scripts/fixeverything

    /scripts/upcp Update Cpanel
    /scripts/updatenow Update /scripts

    Still no go, The sites work fine and cpanel loads fine it's just the WHM from from ssl or not that will not load.

    Thanks for any help...

    -Charles
     
  2. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    Hey Charles,

    That happened to me one time. A second reboot fixed it. I wasn't able to get it to work any other way.
     
  3. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Cool, I will give it a shot.
     
Loading...

Share This Page