The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Whm ?

Discussion in 'General Discussion' started by Mike1984, May 4, 2003.

  1. Mike1984

    Mike1984 Member

    Joined:
    Apr 27, 2003
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    USA
    Hi,

    How would I make my domain WHM with the addons, my host is RackShack.

    Heres the pic of what I am getting -

    [​IMG]

    Heres what I want it to look like -

    [​IMG]

    Please help me.

    Thank you,
    Mike1984
     
  2. SoftmegUK

    SoftmegUK Well-Known Member

    Joined:
    Feb 13, 2002
    Messages:
    372
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    UK
    The first picture is of a reseller account with no featured enabled on it, if you have root access go into your reseller area in WHM and add these features./...
     
  3. Mike1984

    Mike1984 Member

    Joined:
    Apr 27, 2003
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    USA
    Ok, How would I enable that, I dont understand?

    Please help me.

    Thank you,
    Mike1984
     
  4. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Go to "Reseller Center" and choose "Edit Reseller Privileges/Nameservers".
     
Loading...

Share This Page