The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Why am I seeing Cpanel instead of my site?

Discussion in 'General Discussion' started by Mark Rackstraw, Dec 1, 2004.

  1. Mark Rackstraw

    Mark Rackstraw Registered

    Joined:
    Dec 1, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Help please, I suspect this is not a cpanel question, however I have run out of options.

    I have various sites hosted by 4UHosting in the UK,
    However when I try to access my site www.ukgelburners.com
    I get the following CPanel message
    "There is no website configured at this address"

    Obviously this is a situation I need to take up with 4U Hosting, but as they only have a phone line that is open between 11:00am and 3:00pm which is impossible to get through on, the only option left open to me is their support ticket (Just like Cpanel) to which I have now set up five support tickets, with not a single answer. I am at my wits end how to proceed.

    I have contacted this forum as any of my customers trying to log onto my site will see your holding page.

    4UHosting made a very big play of being linked B2B to Cpanel and I just wondered if any body could throw some light on this situation.

    I cannot reconnect to the site via dreamweaver, and all mail through outlook will not be delivered or sent either, Its like the domain has completly dissapeared.

    Thanks in advance
    Mark :confused:
     
  2. linux-image

    linux-image Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    looking at it all; i should say that your domain must have been removed. and since the DNS points correctly to the server; the default C-panel page is shown.

    you:
    1. do not have an entry at the httpd.conf for your domain or might be that all domains on the server are behaving so.

    2. have no more access to ftp and exim.
     
  3. sawbuck

    sawbuck Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2004
    Messages:
    1,367
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Working okay from here (US)
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,470
    Likes Received:
    198
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Yep, me too.

    Gelburner
    The smoke and
    soot-free
    real flame
    ceramic burner
     
  5. dakotas

    dakotas Member

    Joined:
    Nov 28, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    It seems your account may be terminated from webhost manager, but DNS is poined to the server. Contact your host. previously the same thing happened for me also. Then i came to know that my account was terminated.
     
  6. Tapan

    Tapan Well-Known Member

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chandigarh
    Hello!

    I have root access to my server and i am getting this also. How do i fix this ? I am new to all this. My domain is: avissoftware.com

    I have created a account for this domain and it can be seen here:
    http://209.97.203.77/~avissoft/

    But the domain is not taking it to this instead its showing that cpanel message. Help!
     
  7. linux-image

    linux-image Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    i could see the following at that link:
    =================================
    Index of /~avissoft

    Name Last modified Size Description

    [DIR] Parent Directory 03-Dec-2004 23:24 -
    [DIR] _private/ 03-Dec-2004 23:24 -
    [DIR] cgi-bin/ 03-Dec-2004 23:24 -
    [DIR] images/ 03-Dec-2004 23:24 -
    [TXT] postinfo.html 03-Dec-2004 23:24 2k

    Apache/1.3.33 Server at www.avissoftware.com Port 80
    =================================

    seems ok to me.
     
  8. Tapan

    Tapan Well-Known Member

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chandigarh
    Hi!

    ~avissoft is working this means my server is okay. But the pointed domain is not going to it which is http://www.avissoftware.com this domain should show that directory listing but it is not showing instead its showing that cpanel message.

    Thanks!
     
  9. Shannon17

    Shannon17 Active Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brisbane, Australia
    its working for me :)
     
  10. Mark Rackstraw

    Mark Rackstraw Registered

    Joined:
    Dec 1, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Its My Rubbish hosting company

    I have come to the conclusion this is all down to 4UHosting as the site has been appearing and dissapering for the past couple of weeks.

    I have called their help line (which is only available 11am - 3pm so highly inconvienent) and the phone just rings. I have sent five support tickets and have not recieved a single reply.

    I am really concerned because they are hosting six different domains for me (four have been fine) and the thought of time, cost etc to transfer them all to somewhere reliable is daunting.

    The site is currently down at 18:15pm GMT December 8th 2004 but may well appear again, who knows when?

    Thanks for allowing me to rant, as it's very frustrating that I am unable to rant at them....

    Mark
     
  11. sugardoo4

    sugardoo4 Registered

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I need help also. I have the same problem.

    Everyone can view my webiste www.orderguru.com , but when I try to view it I get the Cpanel "Webpage not configured message"

    Please help me out.

    Thanks
     
  12. linux-image

    linux-image Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    1,192
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    the httpd.conf has the NameVirtualHost directive missing from each of the domain entries.
     
  13. junglecat

    junglecat Well-Known Member

    Joined:
    Jul 6, 2004
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I'm having this problem with a site I host

    This is not a matter of dns not propogating. The site has been on this server for a month. It worked fine until today. Now suddenly seeing the cpanel default page instead of index.html

    I downloaded index.html to my hard drive and looked at it. It's all there.

    Why is the site defaulting to the cpanel default page and how do I fix it? The client is peeved :(
     
    #13 junglecat, Mar 3, 2005
    Last edited: Mar 3, 2005
  14. junglecat

    junglecat Well-Known Member

    Joined:
    Jul 6, 2004
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Never mind, I found an error in that site's dns zone and fixed it. It's working again.
    *whew*
     
Loading...

Share This Page