The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Why doesn't the DNS update after a new parked or addon domain is added?

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by WebAddict, Mar 9, 2004.

  1. WebAddict

    WebAddict Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Why doesn't the DNS update after a new parked or addon domain is added? The only way that I have been able to apply the updates is to restart the DNS server manually. Shouldn't it apply updates immediately? Is there a way to do that?
     
  2. WebAddict

    WebAddict Member

    Joined:
    Jun 26, 2003
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Wow, Thanks for the Great Support! :confused: Could anyone help me out with this? Should I run a cron job?
     
    #2 WebAddict, Mar 26, 2004
    Last edited: Mar 26, 2004
  3. qbert1987

    qbert1987 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Canberra, Australia
    you dont give enouth detales.
    what vershions, dns setup, crap like that.
    dont expect people to know whats going on when your that broad.

    qbert
     
  4. Promethyl

    Promethyl Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I'm not an expert, but I believe it's supposed to sighup named automatically.

    If not, try /etc/init.d/named restart and see if it starts working.

    You could always setup a script to run this every 5 minutes as a workaround until you can find a permanent solution.

    Just my 2c.
     
  5. Dillard

    Dillard Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2003
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    The Netherlands
    What I do: inserted a crontab which every 4 hours executes "/scripts/dnstransfer"

    Work's like a charm (although I realize it's a workaround)

    Dillard
     
Loading...

Share This Page