Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

why php pages not working with http://ip/~username

Discussion in 'General Discussion' started by Morry, Dec 27, 2007.

  1. Morry

    Morry Member

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    my problem on my server php pages doesn't work with this link http://MyServerIP/~UserName/file.php
    and give me a blank page

    myserver work with
    whm
    apache 1.3.39
    php 4.4.7
    mod_userdir enabled [ DefaultHost (nobody) checked ]
    any body can help me to resolve this problem
     
  2. WebScHoLaR

    WebScHoLaR Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    511
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Planet Earth
    Have you checked /usr/local/apache/logs/error_log ?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Morry

    Morry Member

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    i checked /usr/local/apache/logs/error_log and fined
    [Fri Dec 28 11:44:56 2007] [error] [client 196.205.79.218] File does not exist: /home/UserName/public_html/www/phpinfo.php

    but i'm sure this file is exist in /home/UserName/www/phpinfo.php
     
  4. sabarishks

    sabarishks Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    56
    Disable mod_userdir in WHM << Security Settings and try...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice