why [site Software] feature in WHM’s inexistent in cPanel v96.0.11

cPRex

Jurassic Moderator
Staff member
Oct 19, 2014
11,837
1,881
363
cPanel Access Level
Root Administrator
Hey hey! I checked a few different machines and I see Site Software available in all accounts created on new 96.0.11 systems. Do you have that option enabled in the WHM >> Features Manager under the "default" feature list?
 

000

Well-Known Member
Jun 3, 2008
533
29
78
Hey hey! I checked a few different machines and I see Site Software available in all accounts created on new 96.0.11 systems. Do you have that option enabled in the WHM >> Features Manager under the "default" feature list?
thanks master,

in the three servers with this problem (only one in TRIAL) we have:1624369216881.png
 

000

Well-Known Member
Jun 3, 2008
533
29
78
That's definitely odd - if the option is selected in the feature list, I would expect it to show up in the interface. Are there any errors in the cPanel logs when you try accessing the account with the issue?
ah! master thi is my Home »Packages »Feature Manager »Feature Lists:


1624374398641.png


how I can fix?
 

000

Well-Known Member
Jun 3, 2008
533
29
78
I did see that in the earlier screenshot. You are always welcome to open a ticket with our team if things are not behaving how you expect.
:(

... oh, you know my experiences with they...
30 messages, 1 each 8 hours, last message (4 days after): "search a good SYS ADMIN"
and of couse: nothing solved
 

000

Well-Known Member
Jun 3, 2008
533
29
78
For that last ticket you submitted, as system administrator was the best way to go. For this issue, it does seem like there is an odd problem with the cPanel interface, so we can troubleshoot that.
thanks master @cPRex,

good news!,
can you give to us (and others users), how we can fix the error?