The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

why would a formmail script not send???

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Snowman30, Jan 25, 2006.

  1. Snowman30

    Snowman30 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 7, 2002
    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I have a few clients using NMS formmail scripts which have been workign fine for some teima that have suddenly stopped sending email

    nothing has been changed on the scripts and to my knowledge nothign on the servers config to cause this

    exim and apache logs show no errors and the submitter is redirected to the thankyou page without any error

    anyone have any ideas?
     
  2. Jimmyftw

    Jimmyftw Active Member

    Joined:
    Jan 18, 2006
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    What do the maillogs show?
     
  3. Snowman30

    Snowman30 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 7, 2002
    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Nothing thats whats got me beat...

    I know sendmail is workign as ive tested it using a PHP formmail script
     
  4. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Check for the existence of /etc/eximmailtrap - if it exists, delete it and set /var/cpanel/cpanel.conf eximmailtrap=0
     
  5. Snowman30

    Snowman30 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 7, 2002
    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider

    Yeah already tried that trick..no joy

    there are no errors in the log the script passes the sender thru to the thankyou page just no mai seems to be generated

    They all used to work before moving to the new hardware so it has me completely stumped...
     
  6. Snowman30

    Snowman30 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 7, 2002
    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    anyone else have any suggestions?

    Ive now noticed this resellers form scripts both cgi and php are not sending...

    all other mail is fine
     
  7. easyhoster1

    easyhoster1 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2003
    Messages:
    659
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

    What version of NMS FormMail are you running? We are running NMS FormMail Version 3.14c1 and works fine on our servers. When we upgraded perl to 5.8.7 it did break and had to update the FormMail version.
     
Loading...

Share This Page