Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WildCard SSL & Lets Encrypt not working

Discussion in 'Security' started by MH4, Apr 12, 2018.

  1. MH4

    MH4 Registered

    Joined:
    Apr 12, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Netherlands
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I want to add a WildCard SSL with Lets Encrypt for my WordPress multi site using DNS01. On creation it says it says it's missing the TXT record to do so.
    Where can I find this TXT record that I should add to the DNS of the primary domain? Or how can I fix this issue?
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    42,782
    Likes Received:
    1,712
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello @MH4,

    We don't support wildcard SSL certificates from Let's Encrypt through the AutoSSL feature at this time, though we do have a feature request open for it at:

    Let's Encrypt Wildcard Certificates

    Can you verify the specific steps you are using when attempting to generate the wildcard certificate outside of the AutoSSL feature? If it's through the FleetSSL plugin, I recommend reaching out to their support team for assistance with the installation.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page