The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wildcard subdomains in DNS?

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by electric, Sep 1, 2006.

  1. electric

    electric Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2001
    Messages:
    697
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Is it possible to create a "wildcard DNS" for all subdomains on one account, using the reseller WHM?

    If yes, what is the process?

    Basically, we want *.domain.com to point to the web root for the account.

    Thanks!
     
  2. Manuel_accu

    Manuel_accu Well-Known Member

    Joined:
    Jun 19, 2005
    Messages:
    191
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  3. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    indeed you need root access to edit the httpd.conf
     
  4. RRRRyan

    RRRRyan Registered

    Joined:
    Sep 30, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    CPanel Back End Tweak - Anyone know how?

    Hi Guys,

    I'd like to edit the park domain routine to create a wildcard entry in the named.conf and instead of www.mydomain.com put a *.mydomain.com in the httpd.conf file. I'd really prefer to have it happen for all of my users when they park their domains rather than do it manually every time.

    Anyone know how to tweak this? I poked pretty deep in the backend files but it looks like these files are modified by some binary functions.

    Thanks.
     
  5. RRRRyan

    RRRRyan Registered

    Joined:
    Sep 30, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    c'mon somone has to know how

    c'mon, please help me guys... this costs me like an hour a week and it is really silly that I have to go and manually make such simple changes when I want my server to wildcard the parked domains by default. Please if you have any idea of a way to make CPANEL do this for me it would help me a ton.
     
Loading...

Share This Page