The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WOW! Bandwidth bug? EXCEEDED BY 4153%?

Discussion in 'General Discussion' started by iHost.net.nz, Sep 23, 2004.

  1. iHost.net.nz

    iHost.net.nz Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    :eek: :eek: :eek: :eek:

    Some bug or what?!?!

    Bandwidth Limit: 50.00 Meg
    Used: 2.03 Gig
    4153% used

    Had similar problem with another one too:

    Bandwidth Limit: 170.00 Meg
    Used: 665.22 Meg
    392% used

    Doesn't seem quite right..

    Anyone getting the same problem?? :eek: :confused:
     
  2. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    Doesn't look like that is a bug 170mb on the account is the quota and you are using 665 that would be 300%+ of the available and the math works out correctly on the other also.
     
  3. Norman

    Norman Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Kris hit it on the head, what you probably want to do is change it from like 170.00 meg to 1700.00 meg..

    That would be a gig ..
     
  4. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Looks to me like your bandwidth limits are tiny. ;)

    Even our single page hosting gives 500 Meg (MB) (0.5GB) bandwidth.
     
  5. Norman

    Norman Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Yeah...
    I'm guessing he just missed some zeros when entering the Bandwidth qutoas..

    :)

     
  6. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Probably, since those figures are pretty small.
     
  7. drose25

    drose25 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 3, 2002
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I just had a similar problem crop up. User account had a bandwidth limit of 60gb. Cpanel sent an 80% notice and then a few minutes later suspended the account for using 160gb of bandwidth this morning. Only problem is, the entire server has only pushed 91gb for the month and there is no unusual traffic today. Seems to be a bandwidth calculation error in Cpanel.
     
  8. eagle

    eagle Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Had (and have) the same. View http://forums.cpanel.net/showthread.php?p=139549#post139549
     
  9. iHost.net.nz

    iHost.net.nz Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    hmm... i just thought that cPanel would of put on a bandwidth exceeded page when they went over their limits :confused:

    I only knew of this when that guy emailed me and said he couldn't get in. Then I realised he was over by 4100+%..

    Why doesn't it just stop close to their limit??

    Server im on is running 9.9.0-C55

    -----


    lol, they were :p We've recently reviewed our plans and pretty much doubled or tripled the space/bandwidth :D
     
Loading...

Share This Page