The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

wrong stats

Discussion in 'General Discussion' started by bigpy2003, May 16, 2006.

  1. bigpy2003

    bigpy2003 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2004
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    my stats program works on all domains except 1 (afaik). i click on 'statistic log configuration' inside of the account and i see all red x's, showing that they do not work. i then look at cpanel's bandwidth usage and it shows up as being 0.


    any help to this?

    i tried running:
    /scripts/runstatsonce

    This script requires cPanel 6.4.2 Build 11+
    Urchin webserver is not running
    Urchin scheduler is not running
    1
    ==> WARNING: configured processor count does not match
    ==> actual processor count (1)! Running stats programs
    ==> on this system may cause excessive load!
    ==> You should set extracpus=0 in /var/cpanel/cpanel.config if this is not ok.
    ==> cPanel Log Daemon version 22.2
    ==> Shared RRDTOOL support enabled
    ==> Ignoring lastrun files and running all stats now
    ==> cpanellogd will exit after stats have run

    That's all I get. The account in question has not been updated since the 2nd.
     
  2. bigpy2003

    bigpy2003 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2004
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    anyone? i mean, i've used search on here but haven't found anything.
     
Loading...

Share This Page